9. Portland_Part Bathroom
12.Reload Stone
modern interior wooden furniture and design lamp branch and bulbs
10.alchimia_white_15x15_badkamer
TERRAZZO-1930-BADKAMER-FOTO
previous arrow
next arrow
9. Portland_Part Bathroom
12.Reload Stone
modern interior wooden furniture and design lamp branch and bulbs
10.alchimia_white_15x15_badkamer
TERRAZZO-1930-BADKAMER-FOTO
previous arrow
next arrow

Wandtegels van Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig keramiek
Al onze vloertegels worden vervaardigd uit klasse A keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Groot assortiment
Met ons uitgebreide assortiment zijn wij u graag van dienst. Bij ons vindt u geen standaard tegels maar een unieke collectie. Wij blijven deze constant vernieuwen zodat wij u altijd de laatste trends op tegelgebied kunnen tonen. We denken graag met u mee in het maken van de keuze voor de juiste vloer of combinatie.

Korte levertijden
Onze tegels zijn vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd. Wij werken samen met de juiste vakmensen die we desgewenst kunnen inschakelen voor het leggen van uw tegels.

Betaalbaar 
Bij ons koopt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Vloertegels
Stroken

Wandtegels van Tegel en Natuursteen Brabant

Voor een betaalbare wandtegel van een goede kwaliteit bent u van harte welkom in de showroom van Tegel en Natuursteen Brabant aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 in Tilburg.

Goed advies en excellente service, voor en na de aankoop, zijn bij Tegel en Natuursteen Brabant een vanzelfsprekendheid. Bijvoorbeeld het meenemen en uitproberen van een bepaalde wandtegel voor het aanzicht in uw woning is geen enkel probleem bij ons. Omdat we zo’n enorm assortiment vloer en wandtegels voeren lukt het ons altijd om het resultaat af te stemmen op uw wensen en budget.

Onze wandtegels zijn vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd en u kunt ons eveneens inschakelen voor het plaatsen van de tegels.

Voordelen keramische wandtegels

Onze keramische wandtegels worden op innovatieve wijze gemaakt. Een onderdeel van dit proces “het bakken” maakt dat de tegels kras-en slijtvast worden. Dit zorgt er tevens voor dat de tegels niet poreus, dus vochtbestendig zijn. De tegels zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes.

Assortiment keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn in diverse soorten, maten en kleuren te krijgen. Hieronder een overzicht van de soorten:

  • Keramische wandtegels algemeen
  • Keramische mozaïek wandtegels
  • Keramische stroken
  • Keramische patroon en decor wandtegels

Onderhoud keramische wandtegels

Keramische wandtegels hebben nauwelijks onderhoud nodig door de harde toplaag. Ze zijn bestand tegen water en vuil waardoor ze uitermate geschikt zijn voor toilet en badkamer

Plaatsen keramische wandtegels

Wij werken nauw samen met een aantal tegelzetters, die het plaatsen van uw nieuwe wandtegels geheel voor u verzorgen. Vraag gerust om meer informatie.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons