composiet vensterbank
wit composiet vensterbank
kleuren composiet vensterbanken
previous arrow
next arrow
composiet vensterbank
wit composiet vensterbank
kleuren composiet vensterbanken
previous arrow
next arrow

Composiet vensterbank

Bent u toe aan een nieuwe vensterbank, maar wilt u een keer iets anders dan het traditionele hout of kunststof? Een composiet vensterbank is dan een uitstekend alternatief. Van nature is dit oersterke product fijn om in huis te hebben. Een vensterbank van composiet is kras-, stoot- en slijtvast. Van veel geschuif met vazen en bloempotten heeft deze krachtpatser niets te lijden.

Maar bij Tegel en Natuursteen Brabant weten we als ervaringsdeskundige dat dit materiaal nog wel meer voordelen met zich meebrengt. De levensduur is erg lang. En wellicht denkt u bij een product van natuursteen al snel aan een grijze, wat saaie kleur. Doordat een composiet vensterbank uit verschillende materialen is samengesteld, is het mogelijk om deze in diverse kleuren te leveren.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig composiet
Al onze composiet vensterbanken worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas vensterbank garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Eigenschappen composieten vensterbanken

Door de gunstige eigenschappen van composiet is het een veel gebruikt en populair materiaal voor een vervangende of nieuwe vensterbanken. De belangrijkste eigenschappen op een rij: krasvast, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, vele kleur- en structuurmogelijkheden.

Soorten composiet

Zo uitgebreid de toepassingsmogelijkheden, zo gevarieerd zijn de kleurengamma’s van de diverse merken. Door de ingenieuze samenstelling van marmer, hars en kleurenpigmenten zijn er diverse kleuren mogelijk.
Ook zijn er diverse structuurmogelijkheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Gepolijst, Velvet, Suede. De keuze in kleur en afwerking is daarom enorm. Bij ons in de showroom laten we u graag de verschillen zien.

Mogelijkheden composieten vensterbank

Met een composieten vensterbank beschikt u over een vensterbank met een natuurlijke uitstraling maar dan met de voordelen van composiet.
Door de vele mogelijkheden qua kleur en structuur is er voor u vrijwel altijd een passende vensterbank te maken.

Onderhoud composieten vensterbank

Composiet is onderhoudsvriendelijk. Wanneer je vlekken snel verwijdert en zorgt dat er een onderzetter gebruikt wordt wanneer er bijvoorbeeld een bloempot op gezet wordt blijft uw composiet vensterbank lang mooi.
U kunt composiet schoonmaken en onderhouden met warm water en een mild schoonmaakmiddel zoals een zuurvrije natuursteen reiniger.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons