tegelplint
tegelplint1
tegelplint2
tegelplint3
previous arrow
next arrow
tegelplint
tegelplint1
tegelplint2
tegelplint3
previous arrow
next arrow

Plinten

Tegelplinten zijn een heel fraaie afwerking van uw tegelvoer; de plinten zijn letterlijk een verlengde zijn van uw vloer en zorgen er ook voor dat de kamer ruimtelijker lijkt dan hij daadwerkelijk is. De tegelplinten worden gemaakt van dezelfde tegels en in dezelfde kleur als de vloer. Dit zorgt voor een rustige, luxe uitstraling. Ook zijn plinten van keramiek zeer onderhoudsvriendelijk.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig plinten
Al onze plinten worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas product garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Materiaalsoorten

De meeste plinten worden gemaakt uit dezelfde partij als de vloertegels van koopt. U krijgt dan dezelfde kleur en structuur in zowel de vloertegels als plinten. U kunt zelf de plinthoogte bepalen en de gewenste afwerking. Nadat de plinten gezaagd zijn uit de extra vloertegels worden ze aan de bovenzijde kwartrond afgewerkt.
Daarna wordt de bovenkant gepolijst en indien nodig op kleur gespoten zodat de tegelplinten een fraaie en perfecte uitstraling krijgen.

Mogelijkheden keramiek plinten

Keramische plinttegels zijn in diverse stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar.
• Houtlook tegels
• Betonlook tegels
• Natuursteenlook tegels
• Granito/Terrazzo tegels
• Decor tegels

Onderhoud keramiek plinten

Keramische plinttegels hebben nauwelijks onderhoud nodig door de harde toplaag. Ook hoeven de vloertegels niet geschuurd, geïmpregneerd of gewaxt te worden. Stofzuigen en dweilen volstaat.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons