Decor vloertegels alchimia black
Retro Decor vloertegels
decor vloertegels ambiance carrelage ciment
Decor vloerTegels woonkamer
previous arrow
next arrow
Decor vloertegels alchimia black
Retro Decor vloertegels
decor vloertegels ambiance carrelage ciment
Decor vloerTegels woonkamer
previous arrow
next arrow

Decor vloertegels

Tegels bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van een ruimte. Wanneer u kiest voor decortegels, kiest u voor tegels met een hoog designgehalte. Deze tegels zijn een lust voor het oog en tillen de ruimte naar een hoger niveau.

Decor tegels zijn er voor zowel vloer als wand en worden steeds vaker toegepast in diverse ruimtes. Zeker wanneer bijvoorbeeld de woonkamer voorzien is van neutraal meubilair kan een opvallende vloer van grote betekenis zijn. Het patroon in de tegel hoeft niet per definitie zeer uitgesproken te zijn; er zijn genoeg vloertegels met subtiele patronen te vinden voor een minder gewaagde keuze. Met patroontegels heeft u iets bijzonders in huis, waarmee u uw eigen stijl perfect weet uit te dragen!

Decor tegels met een warme Zuid-Europese uitstraling of een fraaie vintage look. Het kan allemaal!

Met decortegels geeft u de vloer net dat extra speelse effect!

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig keramiek
Al onze decor vloertegels worden vervaardigd uit klasse A keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Groot assortiment
Met ons uitgebreide assortiment zijn wij u graag van dienst. Bij ons vindt u geen standaard decor vloertegels maar een unieke collectie. Wij blijven deze constant vernieuwen zodat wij u altijd de laatste trends op tegel gebied kunnen tonen. We denken graag met u mee in het maken van de keuze voor de juiste vloer of combinatie.

Korte levertijden
Onze decor vloertegels zijn vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd. Wij werken samen met de juiste vakmensen die we desgewenst kunnen inschakelen voor het leggen van uw tegels.

Betaalbaar 
Bij ons koopt u kwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Voordelen decor vloertegels

Een van de grote voordelen van een decor vloer is dat de tegels onderhoudsarm zijn. Zo is een decor vloertegel niet gevoelig voor zuren en vetvlekken en door de hardheid kras en slijtvast. Stofzuigen en dweilen met water en een neutraal schoonmaakmiddel is al voldoende om de vloer stralend te houden. Een decor vloertegel wordt machinaal vervaardigd en op hoge temperaturen gebakken wat zorgt voor de hardheid en krasvastheid  van een decor vloer.

Assortiment keramiek vloertegels

Keramische vloertegels zijn in diverse stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar.

  • Vloertegels algemeen
  • Houtlook tegels
  • Betonlook tegels
  • Natuursteenlook tegels
  • Granito / Terrazzo  tegels
  • Decor tegels

Onderhoud decor vloertegels

Decor vloertegels hebben nauwelijks onderhoud nodig door de harde toplaag. Ook hoeven de vloertegels niet geschuurd, geïmpregneerd of gewaxt te worden. Stofzuigen en dweilen volstaat.

Vloerverwarming decor vloertegels

Decor vloertegels zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Decor vloertegels geleiden de warmte optimaal, waardoor de ruimte snel een aangename temperatuur krijgt.

Plaatsen decor vloertegels

Wij werken nauw samen met een aantal zeer gerenommeerde tegelzetters die het leggen van uw nieuwe vloer geheel voor u verzorgen. Vraag gerust om meer informatie.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons