Hardsteen-aanrechtblad-2-1030x772
Hardsteen-aanrechtblad-11-686x1030
zwart graniet
shhowroom
showroom
previous arrow
next arrow
Hardsteen-aanrechtblad-2-1030x772
Hardsteen-aanrechtblad-11-686x1030
zwart graniet
shhowroom
showroom
previous arrow
next arrow

Hardsteen aanrechtblad

Tegel en Natuursteen Brabant in Tilburg mag zich met recht een specialist noemen in natuurstenen producten. Met onze jarenlange ervaring en deskundig personeel kunnen wij uitstekend beoordelen of een hardsteen aanrechtblad ook voor uw keuken een aanwinst is. We komen met plezier bij u thuis meten. We kunnen ook de montage voor u doen.

Van de aanschaf van een hardsteen aanrechtblad krijgt u zeker geen spijt. Het is een robuust product is dat in bijna iedere keuken een blikvanger is.
Maar ook omdat een hardsteen keukenblad door intensief gebruik er in de loop der jaren alleen maar mooier op wordt.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig hardsteen
Al onze hardstenen aanrechtbladen worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas aanrechtblad garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Eigenschappen hardstenen aanrechtbladen

Een hardsteen keukenblad geeft uw woning een luxe uitstraling. Belgisch Hardsteen is duurzaam en wordt al eeuwenlang als bouwmateriaal gebruikt.

Tegel en Natuursteen Brabant kiest er voor om alleen Belgisch Hardsteen van topkwaliteit te gebruiken, de ‘echte’ blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen.

Met een hardstenen keukenblad krijgt uw keuken een unieke, stoere of luxe afwerking.
De belangrijkste eigenschappen op een rij: onderhoudsvriendelijk, chique of juist stoere uitstraling, unieke kleur, design en natuurproduct.

Soorten hardsteen

Wanneer u op zoek bent naar een vensterbank van hardsteen komt u diverse namen tegen. Denk hierbij aan Belgisch hardsteen, Vietnamees hardsteen, Chinees hardsteen en Iers hardsteen. Tegel en Natuursteen Brabant kiest ervoor om alleen Belgisch Hardsteen van topkwaliteit te gebruiken, de ‘echte’ blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg het mooiste hardsteen.

Omdat hardsteen op verschillende manier bewerkt kan worden is er altijd een afwerking die bij u past. Van strak modern tot stoer of rustiek. Hardsteen is onder andere in de volgende bewerkingen uit te voeren: geschuurd, gepolijst, gezoet, gebrand geborsteld, gestraald en gebouchardeerd.

Mogelijkheden hardstenen aanrechtbladen

Met een Belgisch Hardsteen keukenblad koopt u een blad met een natuurlijke uitstraling. Door de vele mogelijkheden in afwerking is er voor u vrijwel altijd een passend oplossing te vinden, of u nu op zoek bent naar een blad wat past bij een landelijk of een design keueken/ interieur.

Onderhoud hardstenen aanrechtbladen

Belgisch Hardsteen is gevoelig voor zuren. Als onderhoud raden wij aan om regelmatig zeep voor kalkhoudende natuursteen te gebruiken om de steen te voeden en verder alleen met warm water schoon te maken.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons