Over ons

Tegel en Natuursteen Brabant is gevestigd in Tilburg en al jaren een begrip in Brabant en ver daarbuiten voor vloer en wandtegels. Tegels zijn namelijk onze passie, met veel plezier en persoonlijke aandacht zoeken wij daarom samen met u naar de perfecte tegel.

Dankzij jaren ervaring hebben we geleerd om goed naar onze klanten te luisteren. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Zaken zoals service, persoonlijk advies, begeleiding, kwaliteit en nazorg zijn daarom voor ons een vanzelfsprekendheid.

Laat u inspireren door de diverse stijlen en formaten tegels in onze sfeervolle showroom. Of u nu komt voor een tegel voor het hele huis of voor de achterwand van uw keuken: wij helpen u met evenveel aandacht, op zoek naar de tegel waar u blij van wordt!

Neem hiernaast een virtuele tour door onze showroom.
Tegel en natuursteen Brabant Robbert

Robbert

Door mijn jarenlange ervaring in de tegel en natuursteenbranche heb ik veel ervaring opgedaan. Dankzij die ervaring weet ik goed wat werkt en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het mooiste vind ik wanneer we iemand kunnen helpen met maatwerk. Je denkt dan echt mee met de klant en levert toch een “persoonlijk” product.

Tegel en natuursteen Brabant Diene

Diënne

Met mijn achtergrond als interieurstyliste weet ik hoe kleur en materiaal het beste gecombineerd kunnen worden om zo tot een prachtig resultaat te komen. Het leukste vind ik om klanten te helpen met goed interieuradvies waarbij de keuze voor de juiste tegel erg van belang is. Het is toch de basis van je interieur!