bianco-carrara-cd
bianco-statuario-venato
bianco-statuario
bianco-carrara-gioia
bianco-gioia-extra
bianco-gioia-statuarietto
bianco-neve
bianco-perlino
bianco-carrara-c
arabescato-cervaiole
SONY DSC
previous arrow
next arrow
bianco-carrara-cd
bianco-statuario-venato
bianco-statuario
bianco-carrara-gioia
bianco-gioia-extra
bianco-gioia-statuarietto
bianco-neve
bianco-perlino
bianco-carrara-c
arabescato-cervaiole
SONY DSC
previous arrow
next arrow

Marmer vensterbank

Ervaar de luxe uitstraling van een marmer vensterbank. Marmer in een wereldproduct. Het is geweldig om te zien, kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te houden. Alle reden dus om het in huis te halen. Maar bij Tegel en Natuursteen Brabant geven we u nog een reden: het is ook nog eens een heel voordelige steen. Tenminste, als u deze bij ons bestelt. En waarom zou u voor een natuursteen vensterbank niet naar de specialist gaan?

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig marmer
Al onze marmeren vensterbanken worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas vensterbank garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

Klik hier om onze klantenervaringen te bekijken.

Eigenschappen marmeren vensterbanken

Marmer is een natuursteen met een luxueuze en chique uitstraling. Marmer is een natuurlijk product en bestaat grotendeels uit kalk. Geen enkel stuk marmer is hetzelfde en daarom bent u verzekerd van een exclusieve look. Marmer is bovendien ook tijdloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een marmeren vensterbank en hoe u dit kunt toepassen in uw woning kom dan langs in onze showroom.

Soorten marmer

Marmer is een natuurproduct waarbij iedere steen uniek is. Daarnaast zijn er in de meeste soorten marmer verschillende kleurtonen beschikbaar. Om zo goed mogelijk te weten welk materiaal, kwaliteit en afwerking u zoekt, is het altijd verstandig om de materialen zelf te zien in onze showroom.

Mogelijkheden marmer vensterbank

Marmer is een natuursteen dat op verschillende manier bewerkt kan worden. Marmer is onder andere in de volgende bewerkingen uit te voeren: geschuurd, gepolijst, gezoet en geborsteld

Onderhoud marmer vensterbank

Marmer is gevoelig voor zuren, Ons advies is de vensterbanken te impregneren vóór ze geplaatst worden. Houd er wel rekening mee dat impregneren niet helemaal voorkomt dat er zuur of vocht in de steen trekt, het vermindert de absorptie alleen.
Als onderhoud raden wij aan om regelmatig zeep voor kalkhoudende natuursteen te gebruiken om de steen te voeden en verder alleen met warm water schoon te maken.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons