Toilet-tegels-1
Toilet-tegels-2-686x1030
Toilet-tegels-3-686x1030
Toilet-tegels-4-686x1030
Toilet-tegels-5-686x1030
recer
previous arrow
next arrow
Toilet-tegels-1
Toilet-tegels-2-686x1030
Toilet-tegels-3-686x1030
Toilet-tegels-4-686x1030
Toilet-tegels-5-686x1030
recer
previous arrow
next arrow

Toilet tegels

Door in een toilet tegels te verwerken op de wand en vloer, vangt u twee vliegen in één klap. Natuurlijk zijn tegels eenvoudig schoon te houden, zodat het met de hygiëne op uw wc wel goed zit. Maar misschien nog veel belangrijker is dat ze van een steriel “kleinste kamertje” plotsklaps een sfeervolle ruimte maken.

Bijkomend voordeel van tegels op het toilet is dat er meestal niet veel nodig zijn. Overweeg dan om voor de wat duurdere wc-tegels te kiezen. Als uw toilet grenst aan de hal die u eveneens laat betegelen, is het natuurlijk voordeliger om in beide ruimtes dezelfde tegel te leggen. Tegel en Natuursteen Brabant kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig composiet
Al onze composiet aanrechtbladen worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas aanrechtblad garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons