Tegels Tilburg?
Gegarandeerd slagen bij tegel en natuursteen Brabant in Tilburg!

Tegels zijn onze passie. Met veel plezier en persoonlijke aandacht zoeken wij samen met u naar de juiste tegel voor uw ruimte. Of u nu komt voor een tegel voor het hele huis of voor de achterwand van uw keuken: wij helpen u met evenveel aandacht, op zoek naar de tegel waar u blij van wordt!

Persoonlijke aandacht & goed advies

Afspraak maken overdag en 's avonds

Gratis advies, ook aan huis

Binnen 24 een offerte

Ruime showroom in Tilburg

Scherpe prijzen, vanaf €25,00 pm2

De beste, hoogwaardige merken

Hoogwaardig keramiek
Al onze vloertegels worden vervaardigd uit klasse A keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Groot assortiment
Met ons uitgebreide assortiment zijn wij u graag van dienst. Bij ons vindt u geen standaard tegels maar een unieke collectie. Wij blijven deze constant vernieuwen zodat wij u altijd de laatste trends op tegelgebied kunnen tonen. We denken graag met u mee in het maken van de keuze voor de juiste vloer of combinatie.

Korte levertijden
Onze tegels zijn vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd. Wij werken samen met de juiste vakmensen die we desgewenst kunnen inschakelen voor het leggen van uw tegels.

Betaalbaar 
Bij ons koopt u kwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons