Rex

Dat Italië synoniem is voor stijlvol, wordt onderstreept door tegels van Rex Ceramiche. Op de tegelmarkt is dit één van de toonaangevende merken, met altijd kwaliteitsproducten van grote klasse. Rex heeft immer een volledig eigen(wijze) stijl gehad en gebruikt steeds hoogwaardige materialen.

Zo was het een van de eerste fabrikanten die een groot formaat tegel durfde uit te brengen.

Bij Tegel en Natuursteen Brabant laten we u graag de hedendaagse resultaten zien. De series van Rex tegels bestaan dikwijls uit meerdere afmetingen en kleuren. In bijna een halve eeuw tijd heeft Rex Ceramiche zich opgewerkt tot één van de marktleiders in de productie en ontwikkeling van keramische tegels. De goede naam die het heeft opgebouwd, is verdiend door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe, exclusieve keramische producten.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig keramiek
Al onze vloertegels worden vervaardigd uit klasse A+ keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzamer en vriendelijker in onderhoud. Klik hier om meer te lezen over keramische tegels.

Groot assortiment
Door ons groot en divers aanbod aan tegels lukt het ons altijd om het resultaat af te stemmen op uw wensen en budget.

Korte levertijden
Onze vloertegel is vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd en u kunt ons eveneens inschakelen voor het leggen van de tegels.

Betaalbaar 
Voor ieder budget hebben we tegels in alle soorten en maten voor een mooie prijs.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons