Recer

Een vertrouwde producent van tegels die sterk de sfeer bepalen, is Recer. De Portugese leverancier van wand- en vloertegels heeft altijd een breed aanbod. Zowel voor projecten als voor exclusief gebruik zit er altijd het juiste product tussen.

Bij Tegel en Natuursteen Brabant treft u een keur aan voordelig geprijsde tegels van dit merk aan. De kracht van het uitgekiende ontwerp van Recer tegels is dat ze in hoge mate een stempel drukken op de sfeer in een ruimte.

De uitstraling varieert daarbij van klassiek tot trendy en design. Het bedrijf heeft zich de eeuwenoude Portugese traditie, waarbij ambachtslieden van steen de meest fraaie toepassingen maakten, sinds de oprichting in 1977 geheel eigen gemaakt. Recer levert tegels voor zowel buiten als binnen en bijvoorbeeld ook voor de wanden van uw badkamer.

In onze showroom in Tilburg leggen onze medewerkers u graag uit waar u welke tegel kunt gebruiken en ook wat de eigenschappen ervan zijn.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig keramiek
Al onze vloertegels worden vervaardigd uit klasse A+ keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzamer en vriendelijker in onderhoud. Klik hier om meer te lezen over keramische tegels.

Groot assortiment
Door ons groot en divers aanbod aan tegels lukt het ons altijd om het resultaat af te stemmen op uw wensen en budget.

Korte levertijden
Onze vloertegel is vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd en u kunt ons eveneens inschakelen voor het leggen van de tegels.

Betaalbaar 
Voor ieder budget hebben we tegels in alle soorten en maten voor een mooie prijs.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons