Natuursteen platen, iets uitzoeken wat bijna niemand heeft!

Heel bijzonder en zeer exclusief zijn de aanschaf van ruwe natuursteen platen. Deze kunt u, via ons, bij de steenhouwer uitzoeken!

We werken samen met vooraanstaande leveranciers. Op onze website kunt u van deze leveranciers zelf, online, een keur van natuursteen en composiet materialen bekijken en uitzoeken. Wij kunnen vervolgens het door u gewenste materiaal in onze zagerij tot maatwerk wand of vloertegels uitzagen.

Dus zoekt u echt iets exclusiefs dan staat het hier!

graniet platen
Graniet platen
kalksteenplaten
Kalksteen platen
Marmerplaten
Marmer platen
Onyx marmer platen
Onyx Marmer platen
Silestone platen
Silestone platen
Travertin platen
Travertin platen
previous arrow
next arrow

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig graniet
Al onze granieten aanrechtbladen worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas aanrechtblad garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons