Marmeren platen, nu nog exclusiever met platen naar keuze.

Heel bijzonder en zeer exclusief is de aanschaf van ruwe platen natuursteen van bijvoorbeeld marmer. Deze kunt u bij de Tegel en Natuursteen Brabant zelf uitzoeken!

We werken samen met vooraanstaande leveranciers. Op deze website kunt u van deze leveranciers een keur van materialen bekijken en uitzoeken waar wij vervolgens het door u gewenste maatwerk of tegels uitzagen. Kijk snel hieronder verder naar de beschikbare prachtige materialen.

Arabescato-Cervaiole
Auror Boreale
Aurora Fantasy
Avorio San Sebastian
Azul Acquamarina
Bardiglio Nuvolato
Basaltina Classica
Belgian Blue Stone
Bianco Afyon
Bianco Carrara C
Bianco Carrara CD
Bianco Carrara Gioia
Bianco Gioia Extra
Bianco Gioia Statuarietto
Bianco Neve
Bianco Perlino
Bianco Sivec A1
Bianco Statuario Venato
Bianco Statuario
Black Fossill
Blue De France
Botticino Classico
Botticino Semiclassico
Breccia Oniciata
previous arrow
next arrow
Slider

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig graniet
Al onze granieten aanrechtbladen worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas aanrechtblad garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons