Donkere vloer in de badkamer

Labicer

Labicer tegels mogen gezien worden. Sinds het begin van deze eeuw timmert deze fabrikant gestaag aan de weg met zijn producten. Deze kenmerken zich door hun rijkdom aan kleuren en veelheid aan formaten, waardoor ze gemakkelijk en overal toepasbaar zijn.

Bij Tegel en Natuursteen Brabant laten we u met plezier zien welke toepassingen er allemaal mogelijk zijn.

Labicer past naadloos in het rijtje topmerken dat Tegel en Natuursteen Brabant op tegelgebied voert, zoals Atlas Concorde, Recer en Silestone. Als het gaat om ambachtelijk gemaakte kwaliteitsproducten heeft Portugal zeker een eer hoog te houden.

Met tegels uit deze fabriek verzekert u zich van jarenlang gebruiksplezier. Wij nodigen u graag uit om in onze showroom te komen kijken of contact op te nemen voor een advies of prijsopgave.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig composiet
Al onze composiet aanrechtbladen worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Hierdoor kunnen wij een duurzaam en eersteklas aanrechtblad garanderen.

Natuursteen zagerij
Omdat we zeer nauw samenwerken met een erkende zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen.
In de werkplaats is men in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.
Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie.

Persoonlijke aandacht
Kom gerust langs onze showroom voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij staan u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee.

null
Persoonlijk advies
Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons