Atlas Concorde

Het Italiaanse topmerk Atlas Concorde is een van de grotere spelers op de markt van keramische tegels. Zijn catalogus laat zo’n beetje alle mogelijkheden zien die er op dit gebied zijn. Ook bij Tegel en Natuursteen Brabant zijn deze tegels verkrijgbaar.

Naar goed Italiaans gebruik wordt veel aandacht besteed aan trends in mode, architectuur en design. Vernieuwing is voor deze onderneming een continu proces. De producten worden vervaardigd volgens de laatste technologieën.

Het bedrijf is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van eenzijdig gebrande witte vloertegels. Atlas Concorde wil kracht en betrouwbaarheid uitstralen. Het streeft ernaar om interieurontwerpers, architecten en veeleisende klanten te voorzien van keramische oplossingen voor binnen en buiten. Bij Tegel en Natuursteen Brabant krijgt u een uitstekende indruk van wat deze leverancier allemaal te bieden heeft. Had u al een bepaalde tegel op het oog die niet in ons assortiment zit, laat dit ons dat weten.

Tegel en Natuursteen Brabant

Hoogwaardig keramiek
Al onze vloertegels worden vervaardigd uit klasse A+ keramiek. Door een innovatief productieproces zijn keramische tegels duurzamer en vriendelijker in onderhoud. Klik hier om meer te lezen over keramische tegels.

Groot assortiment
Door ons groot en divers aanbod aan tegels lukt het ons altijd om het resultaat af te stemmen op uw wensen en budget.

Korte levertijden
Onze vloertegel is vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd en u kunt ons eveneens inschakelen voor het leggen van de tegels.

Betaalbaar 
Voor ieder budget hebben we tegels in alle soorten en maten voor een mooie prijs.

null

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd voor u
en denken met u mee!
Meer over ons
null
Groot aanbod
Diverse stijlen, kleuren en maten:
waaronder de nieuwste trends!
Meer over ons